Uitbesteden van sales, dat doe je niet zomaar. Toch kan het u veel opleveren. Uw medium moet goed gepresenteerd worden bij uw adverteerders. Daarvoor kan een degelijke partner nodig zijn, aan wie u uw klanten kunt toevertrouwen. Een partner die net wat harder loopt dan anderen. Die echt moeite doet voor uw organisatie. Die er veel meer uithaalt dan de rest. Eentje die de puntjes op de O zet.

Bröcker ● Sales Media: sales en management activiteiten binnen het hogere marktsegment in de media branche.

Bröcker Sales ● Media is een organisatie met ruim 26 jaar commerciële ervaring binnen het hogere marktsegment in de mediabranche. Wij stellen uw klanten centraal en zorgen voor uw klanten, zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Bröcker ● Sales Media levert daarvoor creatieve concepten en praktische diensten. Ook uw bedrijf en uw klanten zijn op zoek naar continuïteit, daarom staan langetermijndenken en de behoeften van uw bedrijf bij ons voorop. Maatwerk leveren wij indien nodig, standaardwerk wanneer bruikbaar.

contentmarketing consultant
Door de technologie ontstaan er nieuwe communicatie mogelijkheden zoals Contentmarketing. Bröcker Sales ● Media wil graag met u meedenken over de mogelijkheden van contentmarketing en/of het commercieel uitrollen van deze methode.

Meer informatie >>

consultancy & management
Bröcker Sales ● Media kan meedenken over uw sales aanpak of het implementeren van een nieuwe sales aanpak (change management), maar ook een coachende rol of sturende/verantwoordelijk rol invullen.

Meer informatie >>

externe sales unit
U kunt al uw commerciële activiteiten onderbrengen bij Bröcker Sales ● Media. Zij kan ook opereren naast uw eigen sales afdeling, indien bepaalde producten speciale commerciële aandacht vragen.

Meer informatie >>

tijdelijke sales ondersteuning
Zo kunnen wij versterking leveren voor uw piekmomenten of voor tijdelijke extra marktdruk. Bröcker ● Sales Media kan in een korte periode uw sales team een sales boost geven.

Meer informatie >>

commerciële ondersteuning
Bröcker ● Sales Media kan uw partner zijn in het vercommercialiseren van uw communicatiemiddel en kan u adviseren over de commerciële mogelijkheden en haalbaarheid.

Meer informatie >>

multimedia
Bröcker ● Sales Media kan door haar expertise in de verschillende media multimediale sales activiteiten uitvoeren. Daarnaast begeleiden wij onder andere ook introducties van nieuwe communicatiemiddelen met bestaande communicatiemiddelen.

Meer informatie >>

sponsored media
Bröcker ● Sales Media voert haar sales- en commerciële activiteiten ook uit voor sponsored formats binnen onder andere magazines, televisie en internet.

Meer informatie >>

visie en werkwijze

'Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that’s creativity’


Een visie en werkwijze die garant staat voor oorspronkelijke, passende en spannende oplossingen. Helder, duurzaam en gericht op de vraag van de opdrachtgever. Vanuit een brede kritische kijk op maatschappelijke ontwikkelingen zoeken wij altijd vanuit de kernwaarden van een onderneming naar de juiste oplossingen, waarbij het overbrengen van de doelstelling het uitgangspunt is in de vormgeving. Een vertrekpunt om regelmatig door goede analyses en interactieve sessies met opdrachtgevers tot de kern van de te visualiseren identiteit of boodschap te komen.

Met deze uitgangspunten werken wij hard en met veel plezier en passie aan opdrachten voor de overheid, het bedrijfsleven en in de sectoren cultuur, educatie en zorg en welzijn. Onze werkwijze is direct. Wij zijn een zeer klein bureau met korte communicatielijnen, actief luisteren, inleven en direct vertalen naar een sterk concept en ontwerp zijn dan ook kenmerkend voor onze werkwijze.