“Een doel is een droom met een deadline.”

Napoleon Hill

Bröcker ● Sales Media

sales en management activiteiten binnen het hogere marktsegment in de media communicatie branche.

Meer informatie >>

Bröcker ● Media Services

levert ondersteuning in communicatie op maat. Zo kunnen wij u ondersteunen in uw huidige manier van communiceren en het ontwerpen van communicatiemateriaal zoals advertenties

Meer informatie >>

Bröcker ● Entertainment

Bröcker Entertainment kan uw hele evenement verzorgen. Hierbij zetten wij onze expertise in om uw strategie en doelstellingen te vertalen in een concept. Bovendien staan wij u graag terzijde als het gaat om de communicatie rondom uw evenement.

Meer informatie >>

De professionals van Bröcker Media  

Bröcker ● Media levert creatieve concepten en praktische diensten. Ook uw bedrijf en uw klanten zijn op zoek naar continuïteit, daarom staan langetermijndenken en de behoeften van uw bedrijf bij ons voorop. Maatwerk leveren wij indien nodig, standaardwerk wanneer bruikbaar.

Bröcker ● Media heeft kennis, mensen en middelen in huis om succesvol te kunnen communiceren met uw doelgroep.

Patrick Bröcker
Eigenaar

Patrick is een echte partner. Een partner die net wat harder loopt dan anderen, die echt moeite doet voor uw organisatie en die er meer uithaalt dan de rest; kortom een partner die al heel wat jaren de puntjes op de O zet. Hij stelt uw klanten centraal en zorgt voor uw klanten, zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Zo staat langetermijndenken en de behoeften van uw bedrijf bij hem voorop en houdt hij ervan om samen met u en uw klanten te zoeken naar de juiste mogelijkheden van communicatie.