Brocker Media

Bröcker ● Media is een organisatie met ruim 26 jaar commerciële ervaring binnen het hogere marktsegment in de mediabranche. Wij stellen uw klanten centraal en zorgen voor uw klanten, zodat u zich kunt focussen op uw core-business.

Bröcker ● Media levert daarvoor creatieve concepten en praktische diensten. Ook uw bedrijf en uw klanten zijn op zoek naar continuïteit, daarom staan langetermijndenken en de behoeften van uw bedrijf bij ons voorop. Maatwerk leveren wij indien nodig, standaardwerk wanneer bruikbaar.

Bröcker ● Sales Media
sales en management activiteiten binnen het hogere marktsegment in de media branche.

Meer informatie >>

Bröcker ● Media Services
levert ondersteuning in communicatie op maat. Zo kunnen wij u ondersteunen in uw huidige manier van communiceren en het ontwerpen van communicatiemateriaal zoals advertenties

Meer informatie >>

Bröcker ● Entertainment
Bröcker Entertainment kan uw hele evenement verzorgen. Hierbij zetten wij onze expertise in om uw strategie en doelstellingen te vertalen in een concept. Bovendien staan wij u graag terzijde als het gaat om de communicatie rondom uw evenement.

Meer informatie >>

De professionals van Bröcker Media  

Bröcker ● Media levert creatieve concepten en praktische diensten. Ook uw bedrijf en uw klanten zijn op zoek naar continuïteit, daarom staan langetermijndenken en de behoeften van uw bedrijf bij ons voorop. Maatwerk leveren wij indien nodig, standaardwerk wanneer bruikbaar.

Bröcker ● Media heeft kennis, mensen en middelen in huis om succesvol te kunnen communiceren.

Patrick Bröcker
Eigenaar

Patrick is een echte partner. Een partner die net wat harder loopt dan anderen, die echt moeite doet voor uw organisatie en die er meer uithaalt dan de rest; kortom een partner die al heel wat jaren de puntjes op de O zet. Hij stelt uw klanten centraal en zorgt voor uw klanten, zodat u zich kunt focussen op uw core-business. Zo staat langetermijndenken en de behoeften van uw bedrijf bij hem voorop en houdt hij ervan om samen met u en uw klanten te zoeken naar de juiste mogelijkheden van communicatie.

TANK
denkt en ontwerpt’

Bröcker ● Media Services werkt samen met TANK denkt en ontwerpt’. Wij zijn een multidisciplinair bureau: conceptuele, grafische, ruimtelijke en interactieve vormgeving onder één dak. Wij onderzoeken, adviseren, ontwerpen, begeleiden en geven vorm aan het volledige scala van communicatie-middelen. Van huisstijlen tot jaarverslagen, van web ontwerp tot tentoonstellingen, van advertentie tot een eenvoudige gimmick. Alle ontwikkelde items zijn altijd gebaseerd op een sterk conceptueel uitgangspunt. Wij zijn een kleinbureau met korte communicatielijnen en hebben meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van visuele communicatie