BRO.logo media services

Het komt voor dat u geen advertentie op de plank heeft liggen. Of dat u vindt dat uw huisstijl en brochure een opfrissing nodig hebben. Kortom u wilt u huidige manier van communiceren onder de loep nemen. Bröcker ● Media Services kent deze ervaring en heeft daar een sterke oplossing voor.
Bröcker ● Media Services, is een partner die net wat harder loopt dan anderen. Die echt moeite doet voor uw organisatie. Die er veel meer uithaalt dan de rest. Eentje die de puntjes op de O zet.

Bröcker ● Media Services werkt samen met TANK denkt en ontwerpt’. Wij zijn een multidisciplinair bureau: conceptuele, grafische, ruimtelijke en interactieve vormgeving onder één dak. Wij onderzoeken, adviseren, ontwerpen, begeleiden en geven vorm aan het volledige scala van communicatie-middelen. Van huisstijlen tot jaarverslagen, van web ontwerp tot tentoonstellingen, van advertentie tot een eenvoudige gimmick. Alle ontwikkelde items zijn altijd gebaseerd op een sterk conceptueel uitgangspunt. Wij zijn een kleinbureau met korte communicatielijnen en hebben meer dan 17 jaar ervaring op het gebied van visuele communicatie.

Diensten

Wij ontwerpen en geven vorm aan een grote diversiteit van communicatiemiddelen. Van affiches tot jaarverslagen, van websites tot boeken, van advertenties tot periodieken.

Onze diensten bestaan uit:

 • 00Project- en communicatiemanagement
 • Corporate identity programma's ontwikkelen
 • Logo ontwerp
 • Brand identity en merk ontwerp
 • Brochures en folders ontwikkelen
 • Campagnes en advertenties ontwikkelen
 • Stand, exhibits en displays ontwikkelen
 • Webdesign
 • Zoekmachine marketing
 • Bewegwijzering en routing ontwerp
 • Media inkoop

visie en werkwijze

'Making the simple complicated is commonplace; making the complicated simple, awesomely simple, that’s creativity’


Een visie en werkwijze die garant staat voor oorspronkelijke, passende en spannende oplossingen. Helder, duurzaam en gericht op de vraag van de opdrachtgever. Vanuit een brede kritische kijk op maatschappelijke ontwikkelingen zoeken wij altijd vanuit de kernwaarden van een onderneming naar de juiste oplossingen, waarbij het overbrengen van de doelstelling het uitgangspunt is in de vormgeving. Een vertrekpunt om regelmatig door goede analyses en interactieve sessies met opdrachtgevers tot de kern van de te visualiseren identiteit of boodschap te komen.

Met deze uitgangspunten werken wij hard en met veel plezier en passie aan opdrachten voor de overheid, het bedrijfsleven en in de sectoren cultuur, educatie en zorg en welzijn. Onze werkwijze is direct. Wij zijn een zeer klein bureau met korte communicatielijnen, actief luisteren, inleven en direct vertalen naar een sterk concept en ontwerp zijn dan ook kenmerkend voor onze werkwijze.